Malatya'da Bina Çöktü / Malatya Gazeteciler Cemiyeti / Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi.

Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan .

· alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Malatya Gazeteciler Cemiyeti
Malatya Gazeteciler Cemiyeti from www.malatyagazetecilercemiyeti.org
Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. İhbar üzerine olay yerine çok . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Malatya'da tadilat çalışması yapılan bir bina, akşam saatlerinde çöktü.

Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok . Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 2 katlı bir binada tadilat nedeniyle olduğu değerlendirilen göçük . Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Malatya'da tadilat çalışması yapılan bir bina, akşam saatlerinde çöktü. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü.

Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . İhbar üzerine olay yerine çok . Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar .

· alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Malatya Gazeteciler Cemiyeti
Malatya Gazeteciler Cemiyeti from www.malatyagazetecilercemiyeti.org
Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 2 katlı bir binada tadilat nedeniyle olduğu değerlendirilen göçük . Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı.

Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi.

Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. İhbar üzerine olay yerine çok . Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi .

Malatya'da tadilat çalışması yapılan bir bina, akşam saatlerinde çöktü. Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 2 katlı bir binada tadilat nedeniyle olduğu değerlendirilen göçük . İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü.

Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Malatya Gazeteciler Cemiyeti
Malatya Gazeteciler Cemiyeti from www.malatyagazetecilercemiyeti.org
Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 2 katlı bir binada tadilat nedeniyle olduğu değerlendirilen göçük . Malatya'da tadilat çalışması yapılan bir bina, akşam saatlerinde çöktü. Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu.

İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü.

Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . İhbar üzerine olay yerine çok . İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Malatya'da tadilat çalışması yapılan bir bina, akşam saatlerinde çöktü. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi.

Malatya'da Bina Çöktü / Malatya Gazeteciler Cemiyeti / Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi.. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Enkaz altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı.